Meteen naar de inhoud

Door onze prachtige ligging in het groen voorzien we tevens in een groot aantal ‘groene’ activiteiten. Je kunt hierbij denken aan tuinieren in onze moestuin, het verzorgen van klein vee en het maken van boswandelingen.

‘Rust roest” en dat geldt ook voor ouderen (met een dementie). Vandaar dat we aandacht besteden aan het stimuleren van het geheugen. Door het spelen van o.a. kaartspellen, Rummikub, memory en te biljarten vertragen we het verlies van denkvermogen en stimuleren we het oplossingsvermogen/levensplezier.

Wij kunnen alleen regulier vervoer regelen (helaas hebben wij geen rolstoel bussen).

Dagindeling

Om ervoor te zorgen dat iedereen met een vrolijk en voldaan gevoel naar huis gaat hebben wij onze dagen structureel ingedeeld. Meer weten over de dagindeling? Lees dan snel verder.

Deelnemen

Er zijn een aantal mogelijkheden om deel te nemen aan de ouderendagbesteding. Meer weten over deelname? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Aan- en/of Afmelden

Aan- en/of afmelding voor dagbesteding dient altijd tijdig en bij voorkeur per mail (info@hogveld.nl) te geschieden. In overleg met onze bedrijfsleider en/of begeleider wordt altijd gezocht naar een passende oplossing. Wilt u zich(of nu uw naaste) afmelden, geef dit dan uiterlijk 48 uur van te voren door aan onze administratie.