Meteen naar de inhoud

Dagbesteding voor ouderen

Wij organiseren vele leuke en zinvolle activiteiten. Deze bieden we aan op maat. Hierbij houden we rekening met de interesses en mogelijkheden van je dierbare. een activiteit kan in zowel groepsverband als individueel plaatsvinden.

Door onze prachtige ligging in het groen voorzien we tevens in een groot aantal ‘groene’ activiteiten. Je kunt hierbij denken aan tuinieren in onze moestuin, het verzorgen van klein vee en het maken van boswandelingen.

‘Rust roest” en dat geldt ook voor ouderen (met een dementie). Vandaar dat we aandacht besteden aan het stimuleren van het geheugen. Door het spelen van o.a. kaartspellen, Rummikub, memory en te biljarten vertragen we het verlies van denkvermogen en stimuleren we het oplossingsvermogen/levensplezier.

Wij kunnen alleen regulier vervoer regelen (helaas hebben wij geen rolstoel bussen).

Dagindeling

Om ervoor te zorgen dat iedereen met een vrolijk en voldaan gevoel naar huis gaat hebben wij onze dagen structureel ingedeeld. Meer weten over de dagindeling? Lees dan snel verder.

Deelnemen

Er zijn een aantal mogelijkheden om deel te nemen aan de ouderendagbesteding. Meer weten over deelname? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.