Meteen naar de inhoud

Onze kracht

“Wij staan voor kwaliteit en voor het ontzorgen van de klant en haar mantelzorgers, en doen nét dat stukje extra.”

Onze kracht

Binnen Zorglandgoed ’t Hogveld staat maatschappelijk participeren en mensen zo lang mogelijk in het proces houden centraal. Dit zie je terug in ieder haarvat van de organisatie en is daarmee de kracht achter ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat ook ouderen de mogelijkheid hebben om langer in de eigen omgeving te blijven wonen en zelfstandig in de maatschappij te blijven participeren. Bij een grote groep ouderen kan dagbesteding hierbij een positieve invloed hebben. Dit omdat ze een fijne invulling van de dag hebben waarin ze geactiveerd worden en blijven. We hebben als doel dat onze bezoekers aan het einde van de dag met een voldaan en vrolijk gevoel naar huis  gaan. Tegelijkertijd worden de mantelzorgers voor een groot deel van de dag ontlast.

Wij staan voor kwaliteit en voor het ontzorgen van de klant en haar mantelzorgers, en doen nét dat stukje extra. Immers; wanneer wij in staat zijn om de mantelzorgers meer te ontlasten, zijn de mantelzorgers in staat om langer mantelzorg te bieden en kunnen de ouderen langer in hun eigen omgeving blijven wonen!

Geborgenheid, Gezelligheid, Groen, Beweging, Rust en Ruimte zijn zaken die jij in iedere vezel van ons bedrijf terugvindt. Zowel in de locatie als bij onze professionals. 

Frank van de Staij & Linda van Lipzig