Meteen naar de inhoud

Dagbesteding Roobeek

Dagbesteding Roobeek is een nieuw initiatief van Zorglandgoed ’t Hogveld in samenwerking met Roobeek Group. Onze dagbesteding biedt een plek aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke,
geestelijke of lichamelijke beperking of met gedragsproblematiek.

Dagbesteding Roobeek

Dagbesteding Roobeek is een nieuw initiatief van Zorglandgoed ’t Hogveld in samenwerking met
Roobeek Group. Onze dagbesteding biedt een plek aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke,
geestelijke of lichamelijke beperking of met gedragsproblematiek. Binnen Roobeek hoort iedereen erbij. Samen zijn we één team. Iedereen kan hier stappen zetten, uitdagingen aan gaan, eigen talenten ontdekken en ontwikkelen op zijn eigen tempo. Wij zorgen voor een setting waarin dit mogelijk is. Persoonlijke begeleiding en teamwork staan bij ons hoog in het vaandel. We kijken naar wat iemand echt nodig heeft, wat zijn of haar talenten zijn en hoe ze deze talenten in kunnen zetten om ons bedrijf te
kunnen versterken.

Alles onder één dak

Van zorgdragen voor onze planten op de kwekerij tot horecawerkzaamheden in onze nieuwe kantine. Of toch liever uithelpen bij het stickeren, verpakken of sorteren van onze groene producten? Bij ons is het allemaal te vinden, alles onder één dak.

Roobeek Group bestaat uit meerdere bedrijven waar verschillende niveaus en talenten met elkaar samenwerken, elkaar versterken en ontmoeten.

“We kijken niet naar wat de beperking is,
maar wat de mogelijkheden zijn”

Drie stromingen

We organiseren verschillende en uitdagende activiteiten die voor ons bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Hierbij houden we rekening met de verschillende wensen en kwaliteiten van de deelnemers en kunnen we ervoor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Er wordt gewerkt in kleine werkgroepen en een rustige omgeving. Concreet bieden wij drie verschillende stromingen aan:

  • Horecawerkzaamheden
  • Productiewerkzaamheden
  • Werken in het groen

Tevens is doorstroom naar (beschut) werk binnen ons bedrijf mogelijk.

Dagbestding Roobeek
Dagbesteding Roobeek

Wij staan voor je klaar!

Wil je meer informatie? Of wil je weten wat onze dagbesteding voor jou kan betekenen? Kom gerust langs voor een kopje koffie of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Bel: (+31)(0)6 578 378 95 of stuur een e-mail naar: info@zorglandgoed.nl