Meteen naar de inhoud

Vacature Medewerker Klantenservice

Hou jij van een uitdaging en lijkt het je leuk om samen met andere collega’s de relatief nieuwe afdeling klantenservice vorm te geven? Pas jij in een jong en dynamisch bedrijf met een enorm groeipotentieel. Wil jij gespecialiseerd worden in de nazorg van alle vragen rondom de verkochte planten en spreek en schrijf je Nederlands, Duits en/of Frans?

Interesse? Lees meer via: https://www.fulfilmentcenterarcen.nl/vacature-medewerker-klantenservice/

Medewerker Klantenservice | FCAVacature Medewerker Klantenservice – Nederlands en Duits of Franstalig – 16-40 uur – Fulfilment Center Arcen – Werken mét en ín het groen!www.fulfilmentcenterarcen.nl

Vacature Vrijwilliger

Ben jij op zoek naar dankbaar en leuk vrijwilligerswerk in een sfeervol team? Dan is het wellicht iets voor jou om ons op de dagbesteding te komen helpen! Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het welzijn van onze bezoekers. Als vrijwilliger van onze gloednieuwe dagbesteding zorg je er samen met het team voor dat de bezoekers een gezellige dag beleven. Als vrijwilliger kun je ons op verschillende vlakken ondersteunen, namelijk door samen met de deelnemer:

– bereiden van de maaltijden

– doen van de wekelijkse boodschappen

– onderhouden van het groen, kas en de moestuin

– doen van activiteiten in de breedste zin van het woord

– ophalen en naar huis brengen van de deelnemers.

Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op.

T: 0631213820

Voor Betaalde vacatures vragen wij je om onze socials in de gaten te houden. (Instagram en Facebook)